Ingyenes elektronikus könyvtár

Szívszelídítő - Jan-Philipp Sendker

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2013
FÁJL MÉRET: 8,7
ISBN: 9786155285271
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Jan-Philipp Sendker

Jan-Philipp Sendker könyvek Szívszelídítő epub elérhetővé válnak az Ön számára a weboldalunkon való regisztráció után

Leírás:

Szívszelídítő leírása "Történet egy anyáról, akinek szívéhez közelebb állt egyik fia, mint a másik, és bűntudata halála után sem hagyta nyugodni. Történet egy fiúról, akit édesanyja nem akart a világra hozni, akinek a magány volt a leghűségesebb társa, s akinek szíve kővé dermedt a háború borzalmaiban. Történet egy lányról, aki tudta, mekkora erővel bír a szeretet, és tudta, hogyan kell megszelídíteni, újrahangolni egy elgyötört szívet. Történet egy nőről, aki háta mögött hagyta a nyugati világot, hogy megtalálja, ami a legfontosabb az életben: önmagát. Az egymásba fonódó történetekből egyetlen regény kerekedik, mely izgalmas emberi sorsokról mesél, miközben bemutatja Burma babonákkal, ugyanakkor bölcsességgel átszőtt kultúráját, és felnyitja szemünket egy olyan világra, melyben a szeretet, a megbocsátás és a szabadság jelentik az igazi hatalmat."

...3570 Ft 3142 Ft Kosárba. Hazatérés Ez is megjelent magyarul, Szívszelídítő - Avagy a szeretet, a megbocsátás és a szabadság ereje címmel ... LaDora Library: Jan-Philipp Sendker: Szívszelídítő ... . Bejegyezte: Anita dátum: 11:54. Küldés e-mailben BlogThis! Megosztás a Twitteren Megosztás a Facebookon Megosztás a Pinteresten. Címkék: Jan-Philipp Sendker: Herzenstimmen. Szívszelídítő Szerző: Jan-Philipp Sendker Történet egy anyáról, akinek szívéhez közelebb állt egyik fia, mint a másik, és bűntudata halála után sem hagyta nyugodni. Jan-Philipp Sendker - Szívszelídítő. Szállítási idő: azonnal. Tericum Kiadó, 2013 376 oldal ISBN: 9786155285271. Ft . 2 990. Szállítás ... Könyv: Szívszelídítő (Jan-Philipp Sendker) ... . Jan-Philipp Sendker - Szívszelídítő. Szállítási idő: azonnal. Tericum Kiadó, 2013 376 oldal ISBN: 9786155285271. Ft . 2 990. Szállítási díj boltban* 1 termékajánlat. Jan-Philipp Sendker: Szívszelídítő- avagy a szeretet, a megbocsátás és a szabadság ereje. Belemerülök egy könyvbe, teljesen belefeledkezem, a képi világ a szemem elé tárul, a mondatok, ... Az árlisták.hu a strukturált kereskedelmi adatok keresője. Magyarország elektronikus kereskedelmi kínálatából egy API segítségével kereshet.

avagy a szeretet, a megbocsátás és a szabadság ereje Történet egy anyáról, akinek szívéhez közelebb állt egyik fia, mint a másik, és bűntudata halála után sem hagyta nyugodni. Történet egy fiúról, akit édesanyja nem akart a világra hozni, akinek a magány volt a leghűségesebb társa, s akinek szíve kővé dermedt a háború borzalmaiban. Történet egy lányról ......