Ingyenes elektronikus könyvtár

Megszülethettél volna - Galgóczi Dóra

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2012
FÁJL MÉRET: 4,36
ISBN: 9789631360943
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Galgóczi Dóra

Az összes Galgóczi Dóra könyv, amelyet olvastat és letöltött tőlünk

Leírás:

Megszülethettél volna leírása Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy nő életébe megérkezik a gyermek. Ez a pillanat gyakran hosszú ideig várat magára. Talán évekig, olykor örökké. Miért tátong szakadék a képzelet és valóság közt? Az érzékeny lelkű Csilla gondolatban már számtalanszor átélte, hogy édesanyává váljon. Váratlan sorsfordulatok, felbukkanó elbizonytalanodások, valódi céljainak kutatása közben egyre megtorpant a legfontosabb döntés előtt. Sejti, valahol vár rá még meg nem született gyermeke, és vívódásait a hozzá írt levelekben tárja fel. Meglepő őszinteséggel osztja meg hullámzó érzéseit, melyeket sok leendő édesanya átél, de önmaga előtt is titkol. A sorok mögött válaszok rejtőznek, miért olyan élesen kanyargó az út az álmoktól az új életig. Galgóczi Dóra, a tehetséges, fiatal író, aki már három sikeres könyvvel - a Test a lélek börtönében és a Felpróbált életek című regényével, valamint A nő millió arca című novelláskötetével - hívta fel magára a figyelmet, új művében főszereplőjének életútját feltárva ezeket a szinte valamennyi nőt foglalkoztató izgalmas sorskérdéseket boncolgatja.

...eme Digital számára fontos a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük! Szerettem minden sorát, de sajnos meg kell válnom tőle, mert utazó könyv ... Könyv: Galgóczi Dóra - Megszülethettél volna ... . Fájó szívvel teszem, mert nekem kell ez a könyv! ... Megszülethettél volna 75% 40 csillagozás Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy nő életébe megérkezik a gyermek. Ez a pillanat gyakran hosszú ideig várat magára. Megszülethettél volna book. Read reviews from world's largest community for readers. Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy ... MEGSZÜLETHETTÉL VOLNA ... PuPilla Olvas: Megszülethettél volna? ... . Ez a pillanat gyakran hosszú ideig várat magára. Megszülethettél volna book. Read reviews from world's largest community for readers. Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy ... MEGSZÜLETHETTÉL VOLNA - Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy nő életébe megérkezik a gyermek. Ez a pillanat gyakran hosszú ideig várat magára. Talán évekig, olykor örökké. Miért tátong szakadék a képzelet és valóság közt? Az érzékeny lelkű Csilla gondolatban már számtalanszor átélte, hogy édesanyává váljon. Megszülethettél volna? Galgóczi Dóra: Megszülethettél volna Galgóczi Dórára a Felpróbált életek kapcsán figyeltem fel, ami nem volt egy nagy, vagy mély történet ugyan, de nagyon jókor talált meg, és kicsivel többnek éreztem a "női irodalomnak" Megszülethettél volna. Szerző: Cultura / 2012. október 5. péntek / Szubkultúra, Könyvvilág "Szégyellem bevallani, Kincsem, de féltem, ha megérkezel, vajon meg tudjuk-e őrizni Ádámmal magunknak egymást?" Galgóczi Dóra története kérdéseket vet fel egy várva várt gyermekről, a vágyakról és a valóságról. Megszülethettél volna, szerző: Galgóczi Dóra, Kategória: Kortárs, Ár: 566 Ft Multimediapláza - E-könyvek - Kortárs magyar próza - Megszülethettél volna | Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy nő életébe megérkezik a gyermek. Ez a pillanat gyakran hosszú ideig várat magára. Talán évekig, olykor örökké. Miért tátong szakadék a képzelet és valóság közt?

Az érzékeny lelkű Csilla gondolatban már ... Könyv ára: 566 Ft, Megszülethettél volna - Galgóczi Dóra, Vágyak, tervek, kétségek és kérdőjelek sora követi egymást, míg egy nő...